Kesäjuhlat


Mika Tapio (vas.) luovutti Porin kesäjuhlien päätteksi kesäjuhlien kapulan Tapio Annalalle, joka isännöi Kuopion kesäjuhlia 2019.

Suomen Vapaakirkon kesäjuhlia vietetään perinteisesti kesä- tai heinäkuussa, juhlien paikkakunta vaihtuu vuosittain. 5.–7.7.2019 Kuopiossa järjestettäviä kesäjuhlia vietetään teemalla Suuri armo ja juhlapaikkana toimii Kuopio-halli. Kesäjuhlien isäntä on Kuopion vapaaseurakunnan johtava pastori Tapio Annala.

Juhlien ohjelmatarjonta on monipuolinen ja soveltuu kaikenikäisille. Nuorten juhlia vietetään nyt jo totuttuun tapaan päälavalla lomittain päätilaisuuksien kanssa ja tilaisuuksiin ovat kaiken ikäiset tervetulleita. Lapsilla ja varhaisnuorilla on omat juhlat viereisellä koululla.

Tuhlaajapoika lasten juhlien teemaksi

Lasten juhlat rakentuvat tuhlaajapojan kertomuksen ympärille. Teema poimittiin vapaaseurakuntien käyttöön tarkoitetusta leirimateriaalista, kertoo Kuopion vapaaseurakunnan lapsityöntekijä Pirjo Korpela. Lapsille ja varhaisnuorille aiotaan järjestää opetuksen ohella myös esimerkiksi pakohuonepeli ja liikunnallista aktiviteettia.

– Ilolla toivotamme kaikki tervetulleeksi ensi vuonna Kuopioon kesäjuhlille 5.–7.7.2019, Tapio Annala toivottaa.

 

Lue lisää ja tutustu ohjelmaan osoitteessa: kesajuhlat.fi