Kesäjuhlat


”Niin kauan kuin on elämää, on toivoa”, kuuluu vanha sanonta. Itse asiassa totuus lienee myös päinvastoin: ”Niin kauan kuin on toivoa, on elämää!” Toivo on elämän polttoaine, sen valossa katsotaan innolla tulevaisuuteen ja jaksetaan silloinkin, kun on vaikeaa.

Vapaakirkon kesäjuhlaviikko Tampereella 23.-28.6.2020 kutsuu juhlimaan toivoa, joka saa voimansa uskosta Jumalaan. ”Toivon festivaali” on oikeastaan neljä tapahtumaa: arkiviikon ohjelma Teopoliksen kampuksella, viikonloppuna lasten- ja varhaisnuorten tapahtuma, nuorten tapahtuma ja aikuisten kesäjuhlat messu- ja urheilukeskuksessa. Jumalan sana, musiikki, kokemusten jakaminen, keskinäinen yhteys ja seurustelu – kaiken tuon avulla juhlimme Jumalan evankeliumin mahdollistamaa toivoa!

Kesäjuhlaviikonlopun puheet ja saarnat kumpuavat kaikki Pietarin ensimmäisestä kirjeestä. Tuo ”elävän toivon” kirje on kuin suoraan 2020-luvun alkuun kirjoitettu. Sen viesti on osoitettu matkalla olevalle Jumalan kansalle, joka tiellään kohtaa monenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia. Se voimaannuttaa käytännön kristillisyyteen, joka rohkeasti elää uskoa todeksi nykyisessä ajassa.

Kaikki ovat tervetulleita Toivon festivaaleille – vaikka koko viikoksi! Kesäinen, kaunis Tampere tarjoaa loistavat puitteet niin perheille kuin itsekseen tuleville. Kodikas ja vehreä Teopoliksen alue palvelee arkiviikolla ja messu- ja urheilukeskus puolestaan mahdollistaa sujuvan ja tilavan alueen suurtapahtumalle viikonloppuna. Majoitusmahdollisuuksia on Härmälän campingalueesta kaupungin monitasoiseen hotellitarjontaan.

Lue lisää ja tutustu ohjelmaan osoitteessa kesajuhlat.fi