Puhallinorkesterin uusin kiertokirje


Shalom!

Tässäpä iloinen tervehdys ystävänpäivän tunnelmissa, yhteisiä soittohetkiä jo innolla odotellen. Vuosi 2018 on alkanut, luntakin on jo koko maassa ja suuren urheilujuhlan tuntuakin siellä täällä. Orkesterillamme on edessä mukavasti mahdollisuuksia musisointiin; saamme mm. palvella jumalanpalveluksissa ja luoda tunnelmaa Porin kesäjuhlille ulkosoiton muodossa. Porin ohjelmistoon pääseekin tutustumaan jo seuraavilla soittopäivillä Lapualla. Tulkaa siis mukaan soittamaan yhdessä!

Kevään 2018 soittopäivät pidetään Lapualla 24.-25.3.2018

Ilmoittautumiset osoitteeseen puhallinorkesteri at svk.fi. Ilmoita myös mikäli tiedät olevasi estynyt. Tämä auttaa meitä hahmottamaan kokoonpanon tilannetta. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Ilmoitathan itsestäsi viimeistään 14.3. mennessä.

SopuSointu-18 päivämäärä on päätetty ja se kannattaa myös laittaa kalenteriin samantien. Leiripäivät ovat 31.8.-2.9.2018 ja paikkana tuttu Kiponniemi.

Herran siunausta ja rakkautta elämän säveliin toivottaen,
Ilari​ ​
puheenj​​ohtaja​


Muistutuksena jäsenmaksuista, vapaaehtoisen jäsenmaksun suuruudet ovat seuraavat:

  • 10€/hlö, paitsi opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5€
  • Vapaaehtoisia lahjoituksia otetaan vastaan, varat käytetään pääasiassa kopio ja nuottikustannuksiin.

Jäsenmaksun tai lahjoitukset voi maksaa joko käteisellä tai suoraan pankkisiirtona.

  • Käteismaksuja ottaa vastaan ​Ilari Lähteenmäki​ ja allekirjoittanut.
  • Orkesterin tilinumero on FI66 4747 1020 0292 92. Tilille suoraan maksettaessa pitää viestiksi laittaa Jäsenmaksu, jotta rahastonhoitaja tietää rahojen tarkoituksen. Mikäli teette tilille lahjoituksia laittakaa viestiksi Lahjoitus.

Kiitos!
Tuukka