Puhallinorkesterin uusin kiertokirje


Hei kaikille tasapuolisesti täältä Keski-Suomesta!

Ilmoitan ilokseni kevään 2017 soittopäivät, jotka pidetään Suomen Turussa 29.4.-30.4. Ilmoittautuminen aukeaa heti ja niitä toivotaan mahdollisimman pian, jotta saamme varmuuden, että paikalle pääsee tasapainoinen soittoporukka. Ilmoittautumiset osoitteeseen puhallinorkesteri(at)svk.fi. Ilmoita myös mikäli tiedät olevasi estynyt. Tämä auttaa meitä hahmottamaan kokoonpanon tilannetta. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat. Lauantain harjoittelu ja vuosikokous pidetään Turun musiikkiopistolla osoitteessa: Mestarinkatu 2. Sunnuntaina sitten keikkaillaan perinteiseen tapaan Vapaakirkolla.

Puheenjohtajan tervehdys:


Siunattua vuotta 2017 kaikille soittajaystäväni

Tämä on todellakin ensimmäinen puhallinorkesterin kirje tänä vuonna.
Toivottavasti olet saanut elää mukavaa ja turvallista joulunaikaa ja vuodenvaihdetta. Nyt olemme kulkemassa kohti valoisaa kevättä ja kesää.

Tuukka tiedottaa tuossa tulevista tapahtumista- tiedossa on keväälle vielä soittopäivät, joille kyllä on valitettavasti taas päällekkäisyyttä osalla soittajista. Myös syksyn sopusointuleirin ajankohta on tiedossa. Kesäjuhlilla tänä vuonna ei orkesterillamme ole soittoa.

Marraskuussa saimme suruviestin että Kaija Joki kuoli 89-vuotiaana. Kaija oli orkesterimme perustamisen idean isän Leo Joen puoliso. Kaija palveli orkesteriamme kymmenillä leireillä emäntänä ja kantoi orkesteria sekä soittajia rukouksissa viime päiviin asti. Eli on aivan aiheellista puhua orkesteirmme ”Äiteestä” kuten Kaija itseään nimitti mm orkesterimme 50-vuotis juhlissa.
Saimme pienenä ”sinfoonisena” orkesterina olla Kaijaa saattamassa viimeiselle matkalleen ja palvella valoisassa muistotilaisuudessa. Toivotamme Leolle ja heidän lapsilleen perheineen siunausta elämälle ilman puolisoa, äitiä, mummua ja isomummua.

9.3.2017 Kangasalla


​​​Alustava aikataulu Turussa:

la 29.4. (harjoittelemme Turun musiikkiopistolla Mestarinkatu 2)
harjoitusten aloitus klo 10
Vuosikokous iltapäivästä (aika tarkentuu vielä)
Puheenjohtajan valinta
Hallituksen jäsenten valinta, erovuorossa: Ilpo Kuusinen ja Erno Voutilainen​
​su 30.4.
Soitto klo 11 jumalanpalveluksessa
lounas ja kotimatka​

​Muistakaa ottaa mukaan soittoasuksi musta paita/yläosa ja miehille harmaa orkesterin kravatti ja naisille huivi.​

Kalenteriin on hyvä merkitä jo nyt SopuSointu-17 leirin ajankohta. Leiri pidetään 1.-3.9.2017 Kiponniemessä.

​Terveisin!​
sihteeri