Puhallinorkesterin uusin kiertokirje


Hei soittajat!

Muistutan, että ennakkoilmoittautumiset Kesäjuhlasoittoihin pitäisi tehdä 26.4. mennessä (lisäsin päivän niin varmasti ehditte 😉 Ilmoittautuminen osoitteeseen:
puhallinorkesteri@svk.fi
Voit tehdä sen vaikka nyt heti!

Kesäjuhlasoitto on siis Porissa lauantaina 30.6. Soitto olisi alustavasti klo 1100 ja harjoitukset n. 0900. Ajat ja tarkemmat paikat selviävät lähempänä.

Aika kivasti soittajia on jo ilmoittautunut, mutta erityisesti huiluja, trumpetteja ja käyrätorvia kaivattaisiin lisää.

Mukaan soittamaan saa tulla myöhemminkin. Nyt tehdään alustavaa kartoitusta ohjelmiston suunnittelua varten.

Sitten niihin Lapuan kuulumisiin, alla terveiset puheenjohtajalta:


Kristuksen rauhaa, ystävät!

Soitimme kuukausi sitten Lapualla ja pidimme samalla vuosikokouksen. Onnistuneesta viikonlopusta jäi paljon kiitollisuutta; soitosta ja soittajista, Lapuan seurakunnan vieraanvaraisuudesta ja toimivista järjestelyistä, sujuvasta kokouksesta, ynnä muusta. Saimme ilahduttavasti kiitosta soitosta seurakuntalaisilta, varsinkin Lassin rumpujen soittoa ihasteltiin. Kiitos Herralle, johdattakoon hän orkesteria myös tuleviin esiintymisiin!

Vuosikokouksessa keskusteltiin taloudesta, sillä tulot ovat huolestuttavasti menoja pienemmät. Tilanteen korjaaminen onnistuu pitkälle jäsenmaksuilla, kunhan riittävän moni käyttää hyväkseen tämän mahdollisuuden toiminnan ylläpitämiseksi! Itse jäsenmaksun kokous päätti pitää ennallaan: vapaaehtoinen 10 euroa aikuisilta, 5 euroa opiskelijat/eläkeläiset.

Hallituksessa valittiin jatkamaan Anni Lähteenmäki ja Soile Järvinen, varajäseniksi valittiin Tuukka Järvinen ja Jaakko Pullinen. Toiminnantarkastajina jatkavat Seppo Teikari ja Tapio Kangasluoma.

Mainion viikonlopun jälkeen meidän on hyvä jatkaa armon vuotta 2018!

Siunauksin,
Ilari
puheenjohtaja


Muistutuksena jäsenmaksuista, vapaaehtoisen jäsenmaksun suuruudet ovat seuraavat:

  • 10€/hlö, paitsi opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5€
  • Vapaaehtoisia lahjoituksia otetaan vastaan, varat käytetään pääasiassa kopio ja nuottikustannuksiin.

Jäsenmaksun tai lahjoitukset voi maksaa joko käteisellä tai suoraan pankkisiirtona.

  • Käteismaksuja ottaa vastaan ​Ilari Lähteenmäki​ ja allekirjoittanut.
  • Orkesterin tilinumero on FI66 4747 1020 0292 92. Tilille suoraan maksettaessa pitää viestiksi laittaa Jäsenmaksu, jotta rahastonhoitaja tietää rahojen tarkoituksen. Mikäli teette tilille lahjoituksia laittakaa viestiksi Lahjoitus.

Tiedotusvastaava