Työntekijäliitto


Mikä on Työntekijäliitto?

Työntekijäliitto (TTL) on Suomen Vapaakirkon (SVK) sisällä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea SVK:n työntekijöitä heidän kutsumustyössään. Tärkein TTL:n toiminta on vuosittaiset Työntekijäpäivät, joihin työntekijät tulevat virkistäytymään, oppimaan ja jakamaan omasta työstään ja elämästään. TTL toimii myös tukiverkostona, joka pyrkii tukemaan työntekijöitä antamalla tietoa sielunhoidon ja työnohjauksen mahdollisuuksista. TTL on kiinteässä yhteistyössä SVK:n hallituksen kanssa ja tekee jäsentensä hyvinvointiä parantavia aloitteita ja esityksiä.

Kuka ja miten pääsee liiton jäseneksi?

TTL on tarkoitettu SVK:n piirissä vakinaisesti joko päätoimisisesti tai osa-aikaisesti palveleville työntekijöille. Jäseneksi voi hakea täyttämällä ja lähettämällä alla olevaan osoitteeseen liiton hakemuslomakkeen (hakemuslomake PDF-tiedostona), johon liitetään lyhyt elämäkerta. Uudet jäsenet hyväksyy TTL:n hallitus. Liiton jokainen jäsen maksaa vuosittaisen jäsenmaksun.

Työntekijäpäivät 10.–12.10.2017

Työntekijäpäivät pidetään Kiponniemessä 10.–12.10.2017 teemalla Tutki minua ja tunne minut! Päivät lähtevät liikkeelle tiistaina lounaalla klo 12:00 ja TTL:n vuosikokouksella klo 13:00. Työntekijäpäivät loppuvat torstaina lounaaseen klo 12:30. Ilmoittautumiset Työntekijäpäiville Kiponniemen toimistoon puhelimitse 040-772 2 844 (auki ma-pe klo 10-15) tai sähköpostitse kiponniemi@svk.fi

Facebook ja muut yhteydet

Työntekijäliiton jäsenille on Facebookissa oma ryhmä, johon pääsee tästä linkistä. Facebook ryhmässä ilmoitamme liiton jäseniä koskevia ajankohtaisia asioita. Siellä jäsenet voivat myös itse jakaa ajatuksia ja materiaaleja keskenään. Ota meihin yhteyttä: anna palautetta, kysy kysymyksiä tai kerro ideoistasi.

Yhteystiedot:
Kari Hämäläinen
Tikanpesä 5, 40520 Jyvväskylä
p. 040 410 7947
kari.hamalainen(at)svk.fi
ttl(ät)svk.fi