Jeesus tunnetuksi kautta maailman


Suomen Vapaakirkon lähetyksellä on näkynä tehdä Jeesus tunnetuksi kautta maailman. Haluamme, että sanoma Jeesuksesta tavoittaisi jokaisen edes kerran elämän aikana.
Tällä hetkellä työtä on viidellä eri mantereella. Teemme yhteistyötä sekä kansainvälisten järjestöjen että sisarkirkkojemme kanssa eri maissa. Erityisesti haluamme saavuttaa saavuttamattomia kansanryhmiä.

Tahdomme myös olla sytyttämässä uutta Jumalaa rakastavaa sukupolvea Suomessa viemään evankeliumia eteenpäin kaikkialle maailmaan. Järjestämme nuorille mm. aktiomatkoja eri kohdemaihimme.

Rukoilethan työntekijöidemme ja heidän vaikutuspiirissään olevien ihmisten puolesta! Jos haluat lisätietoja ja rukousaiheita työstämme, voit ottaa yhteyttä osoitteella lahetys@svk.fi.

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta… Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.” (1. Tim. 2:1,3,4)

Työntekijämme tekevät työtään lahjoitusvaroin. Alla olevia pankkitietoja käyttäen voit antaa lahjasi tämän hetkiseen suurimpaan tarpeeseen kertaluontoisesti tai säännöllisesti.

Kiitos rukouksista ja lahjastasi – olet tärkeä osa lähetystyötä!

Tili: Suomen Vapaakirkko
FI13 5680 0020 2843 90
Viite: 622 34063

Suomen Vapaakirkon keräyslupa RA/2018/112
Voimassa 2.2.2018–31.1.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Myöntänyt Poliisihallitus 2.2.2018.