Työntekijäliitto


Mikä on Työntekijäliitto?

Työntekijäliitto (TTL) on Suomen Vapaakirkon (SVK) sisällä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea SVK:n työntekijöitä heidän kutsumustyössään. Tärkein TTL:n toiminta on vuosittaiset Työntekijäpäivät, joihin työntekijät tulevat virkistäytymään, oppimaan ja jakamaan omasta työstään ja elämästään. TTL toimii myös tukiverkostona, joka pyrkii tukemaan työntekijöitä antamalla tietoa sielunhoidon ja työnohjauksen mahdollisuuksista. TTL on kiinteässä yhteistyössä SVK:n hallituksen kanssa ja tekee jäsentensä hyvinvointiä parantavia aloitteita ja esityksiä.

Kuka ja miten pääsee liiton jäseneksi?

TTL on tarkoitettu SVK:n piirissä vakinaisesti joko päätoimisisesti tai osa-aikaisesti palveleville työntekijöille. Jäseneksi voi hakea täyttämällä ja lähettämällä alla olevaan osoitteeseen liiton hakemuslomakkeen (hakemuslomake PDF-tiedostona), johon liitetään lyhyt elämäkerta. Uudet jäsenet hyväksyy TTL:n hallitus. Liiton jokainen jäsen maksaa vuosittaisen jäsenmaksun.

Työntekijäpäivät  Kiponniemessä 2.–4.10.2018

— Voiman, rakkauden ja terveen harkinnan Henki.”

Vierainamme päivillä ovat Fredrik Ekholm ja Meego Remmel.

Päivien hinta koko ajalta ovat työntekijäliiton jäsenille 120€, ei-jäsenille 150€, opiskelijoille 120€ ja eläkeläisille 100€. Yksittäisen päivän ohjelman ja ruokien hinta on tiistaina 30€, keskiviikkona 40€ ja torstaina 20€. Päivien hinnan on määritellyt Työntekijäliiton hallitus yhteistyössä Kiponniemen kanssa. Toivomme, ettei Kiponniemen toimiston henkilökuntaa kuormiteta hintaneuvotteluilla, vaan tarpeen vaatiessa asiasta puhutaan meille.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Kiponniemen toimistoon 21.9. joko sähköpostitse kiponniemi@svk.fi tai 010 3288 041.  Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan

– mihin hintaluokkaan olet ilmoittautumassa

– laskutustahon ja -osoitteen

– mahdolliset erityisruokavaliot

Peruutukset Kiponnimen toimistoon viimeistään 26.9. Tämän jälkeen osallistumismaksu laskutetaan täysimääräisenä.

 

Facebook ja muut yhteydet

Työntekijäliiton jäsenille on Facebookissa oma ryhmä, johon pääsee tästä linkistä. Facebook ryhmässä ilmoitamme liiton jäseniä koskevia ajankohtaisia asioita. Siellä jäsenet voivat myös itse jakaa ajatuksia ja materiaaleja keskenään. Ota meihin yhteyttä: anna palautetta, kysy kysymyksiä tai kerro ideoistasi.

Yhteystiedot:
Kari Hämäläinen
Tikanpesä 5, 40520 Jyvväskylä
p. 040 410 7947
kari.hamalainen(at)svk.fi
ttl(ät)svk.fi