Työntekijäliitto


Mikä on Työntekijäliitto?

Työntekijäliitto (TTL) on Suomen Vapaakirkon (SVK) sisällä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea SVK:n työntekijöitä heidän kutsumustyössään. Tärkeimpiä TTL:n toimintoja on vuosittain yhdessä SVK:n kanssa järjestettävät Työntekijäpäivät, joihin työntekijät tulevat virkistäytymään, oppimaan ja jakamaan omasta työstään ja elämästään. TTL toimii myös tukiverkostona, joka pyrkii tukemaan ja rohkaisemaan jäseniään. TTL toimii kiinteässä yhteistyössä SVK:n yhteisten toimintojen kanssa, ja tekee jäsentensä hyvinvointia parantavia aloitteita ja esityksiä.

Yhdistyksen säännöt (hyväksytty 13.11.2023) löydät täältä.

Hallituksen jäsenet 2024:
Jukka Laamanen, puheenjohtaja
Juha Hynninen, varapuheenjohtaja
Nina Kallionvirta, taloudenhoitaja
Maria Pesonen
Juha Saarinen
Jaana Räsänen, varajäsen
Teemu Sormunen, varajäsen

Kuka ja miten pääsee liiton jäseneksi?

TTL on tarkoitettu Suomen Vapaakirkon työaloilla tai sen seurakunnissa palveleville työntekijöille sekä SVK:n työntekijöiksi opiskeleville. Yhdistyksen jäseneksi voi hakea täyttämällä hakemuslomakkeen ja lähettämällä sen ohjeiden mukaisesti täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostiosoitteeseen ttl(ät)svk.fi.
Voit täyttää hakemuksen netissä, ottaa siitä printin, allekirjoittaa sen, ja sitten skannata sen ja lähettää em. sp-osoitteeseen. Uudet jäsenet hyväksyy TTL:n hallitus.
Yhdistyksen jokainen jäsen maksaa vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruus päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 50€; kuitenkin niin, että eläkeläisen, osa-aikaisessa työsuhteessa olevan, oman toimensa ohella toimivan, työttömän ja opiskelijan jäsenmaksu on 50% vuosittaisesta jäsenmaksusta.

SVK:n Työntekijäpäivät Kiponniemessä 24-26.9.2024

Ohjelmassa mm. Työntekijäliiton 130 -vuotisjuhla, Suomen teologisen opiston järjestämä Opintoextra, uusi kirkkokunnanjohtaja Tommi Koivunen, yhteysillat, ylistystä ym.

Työntekijäpäivien tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin mm. Kiponniemen nettisivuilla.

Ilmoittautumiset Kiponniemeen. Hintatiedot julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa päiville!

Facebook ja muut yhteydet

Työntekijäliiton jäsenille on Facebookissa oma ryhmä, johon pääsee tästä linkistä. Facebook-ryhmässä ilmoitamme liiton jäseniä koskevia ajankohtaisia asioita. Siellä jäsenet voivat myös itse jakaa ajatuksia ja materiaaleja keskenään. Ota meihin yhteyttä: anna palautetta, kysy kysymyksiä tai kerro ideoistasi.

Yhteystiedot:

Jukka Laamanen puheenjohtaja
Mönnintie 53b, 81230 Mönni
040 736 5685
jukka.laamanen(ät)svk.fi
ttl(ät)svk.fi