Työntekijäliitto


Mikä on Työntekijäliitto?

Työntekijäliitto (TTL) on Suomen Vapaakirkon (SVK) sisällä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea SVK:n työntekijöitä heidän kutsumustyössään. Tärkein TTL:n toiminta on vuosittaiset Työntekijäpäivät, joihin työntekijät tulevat virkistäytymään, oppimaan ja jakamaan omasta työstään ja elämästään. TTL toimii myös tukiverkostona, joka pyrkii tukemaan työntekijöitä antamalla tietoa sielunhoidon ja työnohjauksen mahdollisuuksista. TTL on kiinteässä yhteistyössä SVK:n hallituksen kanssa ja tekee jäsentensä hyvinvointiä parantavia aloitteita ja esityksiä.

Kuka ja miten pääsee liiton jäseneksi?

TTL on tarkoitettu SVK:n piirissä vakinaisesti joko päätoimisisesti tai osa-aikaisesti palveleville työntekijöille. Jäseneksi voi hakea täyttämällä ja lähettämällä alla olevaan osoitteeseen liiton hakemuslomakkeen (hakemuslomake PDF-tiedostona), johon liitetään lyhyt elämäkerta. Uudet jäsenet hyväksyy TTL:n hallitus. Liiton jokainen jäsen maksaa vuosittaisen jäsenmaksun.

SVK:n Työntekijäpäivät Kiponniemessä 28.-30.9.2021

(Suomen Vapaakirkon työntekijöille)

Suhteellista – Terve yhteisö, terveet ihmissuhteet, terve hengellisyys

Puhujina päivillä: pastori Timo Pöyhönen, professori (emer.) Tapio Puolimatka, terapeutti/kouluttaja Elli Meklin, kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen ym.

Opintoekstra ma 27.9 – vastuussa Suomen Teologisen Opiston opettajat

Ilmoittautumiset Kiponniemeen. Hinnasto: – ma-to: jäsenet 200€, ei-jäsenet 230€, opiskelijat/eläkeläiset 180€ -ti-to: jäsenet 130€, ei-jäsenet 160€, opiskelijat/eläkeläiset 110€ – yksittäisten päivien hinnat (kaikille): ma 40€, ti/ke 50€ ja to 30€

Tervetuloa päiville! T Suomen Vapaakirkon Työntekijäliiton hallitus

ps. päivien tarkemman ohjelman näet Kiponniemen nettisivuilta

Facebook ja muut yhteydet

Työntekijäliiton jäsenille on Facebookissa oma ryhmä, johon pääsee tästä linkistä. Facebook ryhmässä ilmoitamme liiton jäseniä koskevia ajankohtaisia asioita. Siellä jäsenet voivat myös itse jakaa ajatuksia ja materiaaleja keskenään. Ota meihin yhteyttä: anna palautetta, kysy kysymyksiä tai kerro ideoistasi.

Yhteystiedot:
Kari Hämäläinen
Tikanpesä 5, 40520 Jyväskylä
p. 040 410 7947
kari.hamalainen(at)svk.fi
ttl(ät)svk.fi