Näkynä ehjä polku lapsuudesta aikuisuuteen seurakunnan yhteydessä


Vuonna 2017 jatkamme johtokunnassa valmistellun strategiamme työstämistä ja keräämme siitä seurakunnilta palautetta.

Strategian johtoajatuksena on: Kasvava yksilö, kasvava seurakunta, kasvava valtakunta. Se tarkoittaa, että yhä useampi lapsi ja nuori osallistuisi toimintaamme ja pysyisi kasvaessaan siinä mukana, ja että toimintamme olisi yhä syvemmin hengellisesti vaikuttavaa. Näkymme on ehjä polku, jota kulkea lapsuudesta aikuisuuteen seurakunnan yhteydessä.

Erityisenä ilonaiheena vuonna 2017 on yhä syvenevä ja laajeneva yhteistyöverkosto. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana kolmessa nuorten aikuisten työmuodossa: Tulisielu-koulussa, Hope-Raamattukoulussa sekä Missionuorten DTS-koulussa. Yhdessä lähetystoimiston kanssa olemme lähettämässä ja vastaanottamassa aktioryhmiä. Opiston kanssa koulutusyhteistyö on erittäin läheistä ja luontevaa. Työ menee vahvasti eteenpäin!

Vaikka SVN yhdistyksenä juhlii 70 vuotista olemassaoloaan, haluamme ensisijaisesti katsoa eteenpäin. Kirkossamme on paljon lapsia ja nuoria, joiden hengellisestä kasvatuksesta kannamme seurakuntien ja perheiden kanssa yhdessä vastuuta. Unelmamme on uusi sukupolvi, joka rakastaa Jumalaa. Lisäksi Suomessa on valtavasti lapsia ja nuoria jotka tarvitsevat pelastusta Jeesuksessa. Haluamme muuttaa maailmaa yksi lapsi ja yksi nuori kerrallaan kutsumalla heitä Jeesuksen luokse. Tämä näky edessämme teemme työtä vuonna 2017.

Eräänä juhlavuoden tavoitteena on kerätä 70 uutta kuukausikannattajaa Vapaakirkon lapsi- ja nuorisotyölle. Kasvava työ tarvitsee kasvavia resursseja. Kiitos kaikille menneille ja nykyisille sukupolville.

Tommi Koivunen

Lapsi- ja nuorisotyön keskiössä vuonna 2017:
• Nuoria jo 70-vuotta — SVN ry:n perustamisesta vuonna 1947 tulee kuluneeksi 70 vuotta
• Uusi sukupolvi koko kirkon asiaksi
• Polku316 — julkaistaan kahden vuoden opetusmateriaali
• Ensimmäistä kertaa kaksi Seuris-seurakuntakoululeiriä Kiponniemessä
• Hopetapahtuman pääpuhujana John Burke (Gateway-seurakunta, USA)